Kone lähtee sunnuntaina viisi yli neljä iltapäivällä: alle viisi vuorokautta lähtöön. Rinkka on ostettu ja summittaisia suunnitelmia tehty. Jari on kultaisesti luvannut hoitaa kissoja ja nahkahousua, joten niistä ei tarvitse reissulla kantaa murhetta. Matkakuume on jo kova, ja mukaan otettavat tavarat on kutakuinkin jo mietitty. Reppuun pakataan vähän vaatteita, jotain peseytymiseen liittyvää, aurinkorasva ja tietysti uikkarit.

Marko on päättänyt luopua sukelluskurssiaikeista, joten keskitymme pelkkään lomailuun. Lomailu pitää sisällään ainakin löhöilyä, auringonottoa, uintia, ankaria teknobileitä ja krapulaa.

Lentokone laskeutuu Bangkokiin maanantaina noin 18.00. Tarkoitus on viettää yksi yö Bangkokissa ja suunnata aamulla takaisin kentälle ja lentää Ko Samuille. Samuin lisäksi naapurisaaret Ko Tao ja Ko Pha-ngan on tarkoitus tutkia. Saa nähdä, miten aika riittää, mutta Phuket vetää kyllä puoleensa, ja Patongin aussibaarissa on tarkoitus piipahtaa. Paluumatka tehdään maankamaralla. Se, hypätäänkö junaan vai otetaanko jokin lokoisa bussi, on vielä epäselvää. Matkalla Bangkokiin sijaitsee sopivasti Hua-hin, jos perse ei kestä koko matkaa kerralla.

Bangkokista lento lähtee kohti Eurooppaa 21. päivä kello 20.25. Helsingissä ollaan maanantaina aamupäivällä.

Jonna.