Viimeisimmän kuvien lisäyksen jälkeen onkin tapahtunut paljon. Terassi on valmistunut ja portaat etuovelle hyvällä mallilla (Matille kiitoksia). Maalausurakka on vieläkin (!) kesken. Etuoven päädyn yläosa on maalaamatta, koska siihen tarvitaan jonkunnäköinen nosturi, ja takaseinällä vielä joku kohta vetämättä toiseen kertaan. Etuseinä ja saunanpääty ovat valmiit.

Muurikivet on ladottu paikoilleen, mutta täyttömaa vielä puuttuu. Sekin on tosin luvattu tehdä tässä kuun vaihteessa, kuten koko pihan kunnostaminen. Lampea kaivetaan hieman syvemmäksi, jotta kaikki sadevesi varmasti mahtuu ja pihaan tuodaan pintamaata. Muuri oli ensin suunniteltu viiden kiven korkuiseksi, mutta päätimme tehdä vielä kaksi kerrosta ja kiviä joduttiin tilaamaan lisää. Kivet saapuivat pikavauhtia, ja nyt muuri on valmis, vaikka kuvissa vielä vähän puuttuu. Muurin takana on patomatto ja sadevesiputki, joiden tarkoitus on johtaa vesi lähimpään ojaan pois pihaa kastelemasta.

Sisähommat ovat pyörähtäneet myös käyntiin. Palkkasimme ulkopuolista apua katon laittoon ja hommat ovat sujuneet nopeasti. Villamiehetkin tulevat lähipäivinä. Sen jälkeen talo pysyy lämpimänä, kun takkaa lämmittää. Kattoon on laitettu ilmastointiputket, ja Veijo kävi neuvomassa sähköjen kanssa. Sitä johtoa meneekin sitten ristiin rastiin ihan riittävästi. Myös ulkovalot saataneen paikoilleen lähiaikoina.

1950102.jpg

1950099.jpg

1950096.jpg

1950120.jpg

1950116.jpg

1950123.jpg

1950127.jpg

1950131.jpg

-Jonna