Lauantaina 3.11. oli talkoot. Kiitos, Rami, Tuomo, Marttila, Reija, Teemu, Koponen ja Henkka! Ampukaa mut, jos jonkun unohdin.

Ahkera (ja hieman hullu) porukka teki hommia kellon ympäri räntäsateessa. Harkkoja saatiin muurattua kaksi kerrosta. Ja hyvää jälkeä tuli. Maanantaina ja tiistaina tehtiin kahdestaan viimeinen kerros. Uskomattoman hidasta hommaa, kun koko ajan täytyy ottaa mittoja ja jokaisen palikan paikka tarkastaa passin kanssa. Millin heitot ei sentään haittaa, mutta sopis siitä talosta suora tulla.

Tiistaina lähdettyämme Kaivuri-Sami alkoi täyttää "taloa" soralla. Nyt pohjasta tulee tasainen ja korkeusero tehdään myöhemmin valun avulla. Ensi viikonloppuna on tarkoitus laudoittaa keskikohta valua varten ja katsoa viemäreiden paikat valmiiksi.

Tällaiselta näytti viime viikon maanantaina:

1044296.jpg1044303.jpg1044311.jpg

Tiistaina 30.10. oli ensimmäinen valu, jossa lautakehikot täytettiin betonilla. Betonin sisässä kulkee vielä kaksi rautaa. Kuivuneen betonin päälle sitten alettiin pinota harkkoja. Alla on pari kuvaa talkoista lauantailta. Kolmannen kerroksen kanssa "muuri" taitaa olla nyt 80 cm korkea. Siihen päälle sit ne seinät asetellaan. Lattia tulee 8 cm päällimmäisen harkon yläpuolelle. Ulkoa katsottuna harkkoja jää vähän näkyviin, sillä puuverhoilua ei voi aloittaa ihan maasta. Harkkojen pinta sitten tasotetaan siistiksi.

1044215.jpg1044278.jpg

-Jonna